Zabava

Kino Mostar - Mepas MallZabava koju ste čekali

Ponosno vam predstavljamo novitete iz svijeta zabave koje ste dugo čekali. Za velike i male, od sada na velikom platnu, u 5 dvorana Cinestar kina predstavljamo svjetske hit filmove. Garantiramo vrhunsku zabavu i nezaboravno iskustvo.
Očekujte još mnogo više u barovima i drugim zabavnim sadržajima koji će uskoro otvoriti svoja vrata u Mepas Mall-u.

Dođite i zabavite se!

 

CINESTAR

 

CineStar Mostar, prvi multipleks u Mostaru i prvi multipleks CineStar van Hrvatske svoja je vrata službeno otvorio 26. srpnja u sklopu trgovačkog centra Mepas Mall. CineStar Mostar u potpunosti je digitalizirano kino sa 5 dvorana ukupnog kapaciteta 700 sjedala. Čak 3 dvorane opremljene su RealD 3D tehnologijom, a CineStar i u Mostaru predstavlja svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s gigantskim platnom veličine 100 m². Stanovnici Mostara i okolice osjetiti će potpuno uranjanje u film i ultima­tivni doživljaj . Godišnje će se u CineStaru Mostar, prikazati preko 150 novih filmskih naslova, s naglaskom da najveći svjetski hitovi u CineStar kina dolaze istovremeno kad i u svjetska, a osim filmova posjetitelji će moći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja, objedinjenih pod nazivom Spektakli u CineStaru.

 

BOWLING CENTAR

Već neko vrijeme na četvrtom katu Mepas Mall-a svima Vama je vrata otvorio Bowling centar sa osam staza. Uz kuglanje možete se opustiti uz bilijar te okrijepiti u baru. Sve informacije oko rezervacija možete dobiti na broj telefona 00 387 36 445 586

Radno vrijeme

Svaki dan 9-21h

Newsletter