Svečano otvoren CineStar multiplex

Par stotina gledatelja sinoć su svjedočili povijesnim projekcijama u 5 dvorana novog CineStar multiplexa koji se svečano otvoorio u Mostaru. Kako su naveli iz CineStara posebno su ponosni na otvaranje ovakvog kina u Mostaru gdje su i prije nego je otvoreno kino osjeili pozitivno vibraciju. To se osjetilo i na svečanom otvaranju.

“Izuzetno nam je drago da smo napokon otvorili multipleks CineStar u Bosni i Hercegovini- CineStar Mostar. To je prvi multipleks u Mostaru i naš prvi multipleks van Hrvatske, stoga smo jako ponosni na ovaj projekt. Cilj nam je da stanovnici Mostara i okolice dobiju najbolje tehničke uvjete za gledanje filma i najnoviji filmski sadržaj koji ni u kojem pogledu ne zaostaje za svjetskim trendovima i kino otvaranjima”, rekao je na svečanom otvorenju CineStara Mostar, Hrvoje Krstulović, osnivač i član Uprave tvrtke Blitz-CineStar.

CineStar Mostar, prvi multipleks u Mostaru i prvi multipleks CineStar van Hrvatske, nakon večerašnjeg svečanog otvorenja, svoja će vrata službeno otvoriti sutra, 26. srpnja u sklopu trgovačkog centra Mepas Mall. CineStar Mostar u potpunosti je digitalizirano kino sa 5 dvorana ukupnog kapaciteta 700 sjedala. Čak 3 dvorane opremljene su RealD 3D tehnologijom, a CineStar i u Mostaru predstavlja svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s gigantskim platnom veličine 100 m². Stanovnici Mostara i okolice osjetiti će potpuno uranjanje u film i ultima­tivni doživljaj .

Na svečanom otvorenju svi posjetitelji uživali su ne samo u prvoklasnim CineStar dvoranama već i u prigodnom vatrometu. Ekipa tvrtke Blitz CineStar za ovo je otvorenje pripremila ovogodišnje najveće filmske hitove: Vitez tame: Povratak, Step Up 4, Prometej, Ledeno doba 4 i Nedodirljivi. Posljednji nastavak Nolanove trilogije o Batmanu i četvrti nastavak plesne senzacije Step Up gosti otvaranja imali su priliku pogledati pretpremijerno, prvi u Bosni i Hercegovini. bljesak.info

Radno vrijeme

Svaki dan 9-21h

Newsletter