Gastro

Nova gastronomska destinacija

Za još bolje shopping iskustvo, za Vas smo pripremili i bogatu gastronomsku ponudu. Kod nas u Mepas Mall-u možete pronaći restorane koji će zadovoljiti svačiji ukus, po pristupačnim cijenama, bilo da želite začiniti svoj shopping ukusnim sendvičima, ili uživati u ponudi naših restorana.

 

MCDONALD’S

McDonald’s je najpoznatiji svjetski lanac brze hrane i usluge, jedan od najvećih i najpoznatijih svjetskih brandova, poznat po izrazito visokim standardima za brzu i ljubaznu uslugu, najkvalitetnije proizvode, čiste i ugodne restorane.

Formula globalnog uspjeha McDonald’s jest nastojanje odgovoriti na mnogobrojne želje i očekivanja gostiju te kao lider na tržištu ispred sebe uvijek postavljati nove izazove i ciljeve. Gosti prepoznaju vrhunsku kvalitetu i uslugu, te se u restoranima McDonalds’a osjećaju ugodno i dobrodošlo. Bit McDonald’sovog svjetski poznatog „i’m lovin’it“ slogana – ovdje smo kako bismo gostima pružili malo i jednostavno životno zadovoljstvo koje si mogu s lakoćom priuštiti kada god to požele.

PRESTIGE
Za ljubitelje gastronomskih delicija predstavljamo Prestige, vrhunski restoran na 4. katu Mepas mall-a. Restoran Prestige ide u korak s globalnim trendovima i predstavlja vrhunski eno i gasto doživljaj. Prestige je mjesto gdje se ujedinjuje tradicija i kvaliteta  te se otvara novo poglavlje u gastro ponudi regije nudeći gostima vrhunsku uslugu, kreativnu kuhinju, impresivnu vinsku kartu i ugodnu atmosferu. Sa Prestigeom Mepas mall postaje atraktivna gastro destinacija.

CAFFE BAROVI

Sa zadovoljstvom predstavljamo i caffe barove u Centru: Amarena, Kandi, Kala, Aqua, Flower te Maraschino bar, svaki poseban i jedinstven na svoj način. Vjerujemo kako će i oni biti dobro prihvaćeni i omiljeni među posjetiteljima.

 

Restoran Prestige na četvrtom katu Mepas Mall-a Vas očekuje svaki dan sa bogatom ponudom specijaliteta

 

Radno vrijeme

Svaki dan 9-21h

Newsletter